top of page
BKW-009-headersite3.png
logo-donkerrood-bijRenate-032023.png

- Lichaamsgerichte Coaching Consulten  -

PuraMoisaSfeerfotoProduct (59 of 120).jpg
takje3.png

Samen gaan we doelgericht aan de slag met jouw lichamelijke en/of mentale klachten. Ik werk in deze behandeling o.a. met de Celzouten. Wat zijn Celzouten?:

“Cellulaire zouten of celzouten” zijn specifieke minerale verbindingen die van nature in ons lichaam voorkomen. Het zijn pasklare essentiële werkstoffen voor de cel en de directe cel omgeving.

Een deel van de mineralen die we bijvoorbeeld via voeding binnen krijgen wordt in de natuurlijke spijs- en stofwisselings- processen zo vaak ‘verkleind’ dat inzet op celniveau mogelijk wordt. Celzouten zou je kunnen zien als sleutels die nodig zijn om bijvoorbeeld een proces te beginnen of in een bepaalde richting te laten plaatsvinden. Ze zijn o.a. voor het zelf genezend vermogen een onmisbare schakel in de ontwikkeling, instandhouding en uitdrukkingsmogelijkheden van het menselijk lichaam.

Maar dat is niet alles. We gaan ook dieper in op de kern van jouw "probleem". Voorafgaand aan je consult ontvang je een vragenlijst, die je invult en terugstuurt. Op basis van deze vragenlijst, een gezichtsanalyse en de “symbolische” betekenis van je klachten, ontvang je een op maat gemaakt advies.

Ben je nieuwsgierig naar wat het Lichaamsgerichte Coaching Consult voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet en maak vandaag nog een afspraak. Samen kunnen we werken aan jouw welzijn en balans.

 • Intake met vragenlijst

 • Gezichtsanalyse

 • Advies op maat

 • Celzouten t.w.v. €45,-

 • 2e Consult na 8 weken

- Standaard Consult -​​

175,-

 • Intake met vragenlijst

 • Gezichtsanalyse

 • Advies op maat

- Mini Consult -​​

€85,-

 • Intake met vragenlijst

 • Gezichtsanalyse

 • Advies op maat

 • Celzouten t.w.v. €45,-

 • 2e Consult na 8 weken

- Consult Plus -​​

€245,-

Lichaamsgerichte          behandeling t.w.v. €85,-

+

 • Advies 30 minuten

 • 10% korting op de Celzouten (eenmalige korting)

- Vervolg Consult  -​​

175,-

*na 8 weken​

- Lichaamsgerichte (trauma) therapie -

pexels-min-an-1234035.jpg
takje3.png
takje2.png

Bijna elk mens maakt vroeg of laat wel een trauma mee. In eerste instantie wordt trauma geassocieerd met oorlogsveteranen, verkrachtingsslachtoffers of kinderen die langdurig worden mishandeld. 

Maar ook het verlies van een dierbare, of een verkeersongeval kan traumatiserend zijn. Wat deze trauma's met elkaar gemeen hebben is dat ze sporen in je lichaam en geest achterlaten. En zolang deze niet worden geheeld, kunnen ze een schaduw over je leven werpen. 

Pas als je de weg naar trauma- herstel hebt bewandeld, kun je echt in je kracht staan.

 

Hoe diep traumasporen zijn en hoe ze zich manifesteren hangt af van allerlei factoren. Hoe ga je om met situaties, hoe zit je fysiek en mentaal in elkaar? Vondt het trauma plaats toen je 5 of 50 jaar oud was.

Een van de krachtige methoden om traumaverwerking te faciliteren, is via aanraking. Liefdevolle aanraking kan een gevoel van heelheid, veiligheid en bescherming bevorderen, en dit is van onschatbare waarde voor het herstel na trauma.

Door het loslaten van fysieke spanningen, ontstaat ruimte voor geblokkeerde emoties om vrij te komen. Bovendien kan veilige aanraking je ondersteunen bij het herontdekken van de grenzen van je eigen lichaam, waardoor de voortdurende waakzaamheid die vaak volgt op trauma, kan verminderen.

In mijn praktijk hanteer ik een lichaamsgerichte benadering, waarbij ik gebruikmaak van een combinatie van massagetechnieken, visualisaties en healing. Deze holistische aanpak draagt bij aan het herwinnen van vertrouwen in je eigen lichaam en het bevorderen van innerlijke genezing.

Samen met jou gaan we aan de slag om te ontdekken welke benadering het beste bij jou past. We schillen als het ware laagje voor laagje af, op zoek naar de kern van jouw herstel. Bij elke behandeling stemmen we af op wat jij op dat moment aankunt, en jij hebt de volledige controle over het tempo van jouw herstelproces.

De behandelingssessies duren doorgaans tussen de 60 en 90 minuten.

bottom of page