top of page
BKW-009-headersite3.png
logo-donkerrood-bijRenate-032023.png

Gun jij jezelf – of iemand die je lief hebt een moment van geluk?

silky-organic-recover-box-winnaar.png

Ken je iemand uit jouw omgeving die de diagnose kanker heeft gekregen of ben jezelf getroffen door deze vreselijke ziekte? Geef jezelf – of een ander- dan een bijzonder cadeau. De Silky Organic Recover Box; een prachtig vormgegeven giftbox met eerlijke en natuurlijke beautyproducten die ook voor de meest zwaarbelaste huid veilig gebruikt kunnen worden. Gun je zelf – of die ander- weer een momentje van geluk! Hieronder lees je meer over onze missie en de Silky Organic Recover Box.

Onze Silky Organic Recover Box is in april door de vakjury uitgeroepen tot Professional Beauty Product of the Year 2019; dé award in de professionele branche voor cosmeticamerken.

feiten-o5q22zbbn39gz2g13gk2u8pts4rfmga7l

Waarschijnlijk heb je je niet gerealiseerd dat mensen tijdens ziekte een probleem ervaren met hun huid. Je bent niet de enige. Wij vinden dat “huidzorg bij kanker” een onderwerp is dat tot nu toe niet de aandacht heeft gekregen die het nodig heeft.
 

Wist je dat de Medical Collection van IK Skin Perfection het enige product is dat speciaal ontwikkeld is voor de behandeling bij chemo, bestraling en intensieve medicatie?

L3T4sxsw.jpeg

Het gevoel van zelfvertrouwen aan jou teruggeven

Mijn persoonlijke missie

“Als jouw huid niet meer doet wat jij haar toewenst en iedere aanraking kwetsbaar aanvoelt, dan doet dit wat met je zelfvertrouwen.”
 

‘Met mijn kennis en liefde voor de huid met een probleem, wil ik mensen graag een oplossing bieden. Een aantal jaren geleden was mijn chronische ziekte de aanleiding om een hoogwaardige productcollectie te ontwikkelen voor de zwaarbelaste huid. Want ook mijn huid werd door het gebruik van medicijnen extreem gevoelig, kwetsbaar en geïrriteerd. Het werd mijn persoonlijke missie om een collectie te ontwikkelen die geschikt is voor mannen en vrouwen die chemotherapie of bestraling ondergaan of intensieve medicatie gebruiken en deze producten zorgeloos kunnen gebruiken.

Met de kennis van het laboratorium, ziekenhuizen en andere (huid)specialisten hebben we -vanuit een gezamenlijk liefde voor de mens en passie voor de huid- gekeken hoe we een product kunnen ontwikkelen dat geen neveneffect op de huid heeft en dat gebruikt kan worden voor, tijdens en na de verschillende intensieve behandelingen.
 

Ik ben enorm trots en dankbaar dat we de producten uit de Medical Collection van IK Skin Perfection hebben kunnen ontwikkelen voor de meest kwetsbare en gevoelige huiden. Ze herstellen de pH-waarde van de huid, brengen de huidflora weer in balans, voorkomen uitdroging en irritatie en geven bacteriën geen kans. Dit geeft je weer zelfvertrouwen en dat gevoel gun ik iedereen.’

petrasanderman.png

Petra Sanderman
Founder & CEO IK Skin Perfection

Dit maakt de Silky Organic Recover Box zo uniek!

DOORBRAAK IN COSMETICA

1.

Speciaal ontwikkeld voor, tijdens en na chemo, intensieve medicatie en zélfs bestraling


Wij kiezen bewust om stoffen te mijden die de behandeling kunnen verstoren of de huid kunnen beschadigen. Denk aan metalen – bijvoorbeeld zink – of hormoonontregelende stoffen als fyto-oestrogenen uit bijvoorbeeld Aloë Vera. Tevens hebben wij gekozen voor een xeno-oestrogenen vrije verpakking (BPA-vrije verpakking).

"Wij voldoen aan de adviezen die door de behandelend arts, radiotherapeut of verpleegkundige gegeven worden."

2.

Unieke PH waarde, geeft bacteriën geen kans.


Onze uniek geformuleerde producten zorgen dat de pH waarde van de huid (5,5) en de huidflora in optimale balans komen. Ze voorkomen hiermee uitdroging en irritatie. Ook worden de slechte bacteriën gedood en de goede bacteriën krijgen de ruimte. Het is dus belangrijk om de pH-waarde in balans te houden. Hoe hoger de pH-waarde des te droger, doffer en sneller geïrriteerd de huid is. En dat wil je bij chemotherapie en bestraling juist voorkomen.

3.

Veilig te gebruiken zonder belastende en huidonvriendelijke stoffen


Bij de ontwikkeling van de Medical Collection is er gekeken naar de strikte voorwaarden waaraan deze producten moeten voldoen. Alle producten zijn voorzien van het NO-label, dus bevatten geen huidonvriendelijke stoffen zoals parabenen, sulfaten, minerale oliën, geur- en kleurstoffen. Dankzij natuurlijke mediceuticals kunnen we ingrediënten efficiënt inzetten zonder dat ze belastend zijn voor de zeer kwetsbare huid en toch een mooi resultaat behalen.

4.

Totaal concept.


Wij kiezen bewust. Daarom bieden we niet alleen producten aan om de huid preventief gezond te maken of te houden, maar bieden ook een gezichtsbehandeling in het instituut speciaal afgestemd op jouw huidzorg. De Medical Skincare Specialist adviseert voor thuisgebruik, voeding en lifestyle bij medicatie.

Wat geef je aan iemand die de diagnose kanker heeft gekregen of al langere tijd ziek is? Je wilt een cadeau geven dat ertoe doet, dat iemand raakt. Een duurzaam en zinvol geschenk waarbij de ontvanger centraal staat. De Silky Organic Recover Box is prachtig vormgegeven en bevat producten die veilig en zorgeloos cadeau gegeven kunnen worden. De giftbox is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. Door het geven van de giftbox aan een ander, geef je de ander een stukje zelfvertrouwen terug. Dat bijzondere gevoel kan jij aanbieden in jouw instituut of geven aan jezelf of iemand die er voor jou toe doet.
 

Welke producten vind je in de Silky Organic Recover Box?

SILK+:
Milde reiniging
RECOVER+:
Kalmerende huidherstellende 24H crème
DE-ITCHY+:
Beschermende en huidherstellende olie
LIP+:
Milde verzorgende vegan lipbalsem

silky-organic-recover-box-producten.png

ONTDEK DÉ MEDICAL GIFTBOX!

bottom of page