top of page
BKW-009-headersite3.png
logo-donkerrood-bijRenate-032023.png

- Energetische Behandeling-

De energetische behandeling brengt jou naar je kern. Waar loop je tegenaan, waar zit je vast. Wat is jouw verhaal? Samen gaan we afpellen. Oude ballast mag je gaan loslaten.

 

We starten de behandeling met het uitzoeken wat jij op dat moment nodig hebt. Wat is je doel of waar wil je naar toe. Door middel van het meten van je chakra's gaan we kijken waar je blokkades zitten. Van daaruit gaan we kijken welke behandeling je op dat moment nodig hebt. Is dat een massage, Klankschalen healing, Holistic Pulsing of mogen we aan de slag met de Bloesemremedies?

 

Wil jij het leven weer omarmen en in je kracht staan?

Dan is dit de behandeling die bij jou past. Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw energie weer mag gaan stromen.

Klankschalenhealing -

Laat je onderdompelen door de heerlijke klanken en trillingen van de klankschalen.

De klankschalen healing is een intuïtieve behandeling waarin ik kijk en voel wat jij op dat moment nodig hebt. De klankschalen zijn mijn hulpmiddel om tot jouw kern te komen. Kom tot rust en samen pellen we wat laagjes af. Lagen die je niet meer nodig hebt, ballast die je mag loslaten.  Je komt weer in balans, zowel lichamelijk, geestelijk als op ziels niveau.

WhatsApp Image 2022-11-23 at 22.00.29.jpeg

Oor- en Lichaams
kaarsen therapie -

Oor- en Lichaamskaarsen therapie is een oeroude therapie. De kaarsen vinden hun oorsprong bij de Hopi Indianen. 

 

We leven in een tijd waarin alles snel moet, we vaak veel stress en drukte ervaren. En we zoeken allemaal een manier om te ontspannen. Het lijkt niet vanzelfsprekend dat de oorkaars ontspanning brengt, maar niets is minder waar! Het geluid van de kaars klinkt als een knapperend haardvuur. De oorkaarsen werken via de uitwendige gehoorgang en kunnen worden ingezet bij klachten in het hoofd en schoudergebied. Denk hierbij aan oor-, neus en keelklachten, hoofdpijn of migraine, verkoudheid, maar ook bij stress. Er wordt in beide oren een kaars gebruikt, dit i.v.m het evenwichtsorgaan.

 

Lichaamskaarsen zijn een hulpmiddel om energieblokkades in het lichaam op te heffen. De kaars verwijdert blokkades en maakt de weg vrij voor het afvoeren van de opgehoopte afvalstoffen. De kaarsen kunnen zowel ingezet worden bij lichamelijke- als mentale klachten. Denk aan stress, menstruatiepijn, gewrichtspijn, ontstekingen etc.

 

Oor- en Lichaamskaarsen worden met de hand gedraaid en zijn voor 100% vervaardigd uit natuurlijke producten. Vlaslinnen wordt tot een conische cilinder gerold en vervolgens gedrengt in bijenwas vermengd met Kurkuma en Indische saffraanwortel en eterische oliën.

- Edelsteen Healing -

Laat je onderdompelen in de energie van de edelstenen. Samen gaan we kijken wat jij nodig hebt, waar je belemmeringen zitten of welke balast je mag loslaten.  De edelsteen healing wordt over de kleding gegeven.
Dus zorg voor makkelijk zittende kleding.

- Holistic Pulsing -

Holistic pulsing is een zachte behandelwijze met een grote dieptewerking, waarbij het lichaam op een natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. Het lichaam wordt gepulst in een voor ieder individu afgestemd ritme. Dit nodigt het lichaam uit om spanningen los te laten en op diepere niveaus en meerdere lagen van ons fysieke en energetische lichaam. En het maakt de weg vrij om het zelf genezend vermogen van het lichaam weer aan te sturen.
Je ligt met je kleding aan op de behandeltafel.

Holistic pulsing zorgt voor een heerlijke ontspanning.
En is een hele effectieve behandeling voor bijvoorbeeld mensen die veel in hun hoofd zitten, bij een burn-out of depressie. 
Ook zeer geschikt voor zwangere vrouwen en kinderen.

bottom of page